Galerie

Oportunitate de munca in educatie in UK, prin British Council


Daca as fi ceva mai tanara, as aplica!

romania-hmc-project-for-teachers-2012-2013

”Sunt invitati, in special, profesorii din aria urmatoarelor discipline: matematica, stiinte, tehnologia informatiei, design si tehnologie, arta, muzica, sport si educatie fizica si invatatorii.
Ocazional, exista locuri libere pentru profesori de limba franceza, germana, spaniola sau istorie si geografie; si, posibil pentru profesori de limba engleza care sa se ocupe in general de predarea limbii engleze elevilor straini.

Majoritatea locurilor sunt pentru profesori de gimnaziu si liceu (elevi cu varste cuprinse intre 11 – 18 ani), dar exista si unele locuri pentru clase de elevi mai mici, cu varste cuprinse intre 7 – 11 ani si ocazional pentru gradinita.”

”CALITATILE ESENTIALE INCLUD:

o buna cunoastere a limbii engleze – trebuie sa fii capabil sa comunici cu usurinta (sa poti sustine o conversatie pe teme uzuale), dar fluenta limbii nu este esentiala daca esti dispus sa inveti repede
competenta in aria disciplinei respective
capacitate de supraveghere a activitatilor sportive si extra-curriculare (expertiza intr-un sport, in muzica, teatru sau alta activitate este binevenita, dar nu esentiala)

angajamentul de a impartasi din experienta dobandita la intoarcerea in tara, la sfarsitul anului.

PROCEDURA DE INSCRIERE:

Inscrierile la acest program au loc pana in data de 30 noiembrie 2011 (data postei). Dosarul de aplicatie trebuie sa includa urmatoarele documente:

  • Formularul de inscriere  (36 KB) completat, cu o fotografie tip pasaport atasata
  • CV complet (care sa contina inclusiv adresa postala si adresa de e-mail)
  • O copie dupa diploma de absolvire a facultatii
  • O scrisoare de intentie care sa indice motivele pentru depunerea candidaturii precum si alte obiective speciale pe care ati dori sa le urmariti in Marea Britanie. De asemenea va rugam sa precizati daca aveti hobby-uri, interese sau talente speciale.
  • Scrisori de recomandare de la doi referenti. In cazul profesorilor, scrisorile de recomandare pot fi scrise de seful de catedra, directorul scolii sau inspectorul de specialitate.
  • Studentii vor depune in locul copiei dupa diploma, o adeverinta ca sunt studenti precum si o fotocopie a certificatului de absolvire a modulului pedagogic.
  • Detalii, formular, linkuri, pe site-ul British Council Romania.

One response to “Oportunitate de munca in educatie in UK, prin British Council

  1. hmm mersi pentru sharing. chiar am sa incerc..tre sa mai scimb atmosfera, ca pera am devenit dependent de pariuri sportive si comfort…

Comentează sau lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s