Galerie

„Scoala altfel” la Ateneul Tatarasi


In saptamana 2-6 aprilie scolile vor organiza activitati educative sub titlul „Scoala altfel”. Ma bucur sa constat ca institutiile de cultura vin in intampinare cu oferte de colaborare, deoarece in acest fel stim si noi cine este dispus sa colaboreze. Azi am aflat ca Ateneul Tatarasi si-a aratat deja disponibilitatea de a desfasura activitati in parteneriat, iata comunicatul:
ATENEUL TĂTĂRAŞI
Strada Pictorului nr.14, 700320, Iaşi, Tel/fax: 0232-261.846,
e-mail:ateneutatarasi@yahoo.com; www.ateneutatarasi.ro
Cod Fiscal 16070835
COMUNICAT INVITAŢIE
Săptămâna 2-6 aprilie 2012 va fi dedicată activităţilor educative extracurriculare şi extraşcolare, în cadrul programului numit „Şcoala altfel”. În această săptămână nu se organizează cursuri conform orarului obişnuit al unităţii de învăţământ, iar programul „Şcoala altfel” se va desfaşura în conformitate cu un orar special.
În vederea adoptarii programului activităţilor proprii din perioada 2-6 aprilie 2012, Ateneul Tătăraşi este deschis propunerilor tuturor instituţiilor de învăţământ atât pentru prezentarea unui program cultural divers, cât şi pentru găzduirea evenimentelor proprii prezentate de instituţile de învăţământ.
În acest context, cadrele didactice care se gândesc la oportunităţi de activităţi sunt rugate să prezinte aceste propuneri conducerii Ateneului Tătăraşi în timp util încheierii unui parteneriat care să răspundă obiectivelor educationale specifice comunităţii şcolare.
Director Ateneul Tătăraşi
Dr. Liviu Brătescu
Referent PR Albianu Mihaela
tel: 0751 127 741

Comentează sau lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s