Galerie

Psihopedagogul de la Colegiul National a contestat in instanta decizia de mutare a cartii de munca – Ziarul de Iasi


Psihopedagogul de la Colegiul National a contestat in instanta decizia de mutare a cartii de munca – Ziarul de Iasi.

3 responses to “Psihopedagogul de la Colegiul National a contestat in instanta decizia de mutare a cartii de munca – Ziarul de Iasi

  1. Îl felicit şi eu pentru că a avut curajul să-şi exprime punctul de vedere şi să reacţioneze.Când ai reacţie,te respecţi pe tine ca om,îţi exprimi sentimentele,eşti viu… .Românii începuseră să uite acest lucru,dar,se pare,că lucrurile s-au mai schimbat în ultima vreme.
    Dar…Ca om cu ceva ani de experienţă profesională şi de conducere în viaţa şcolii româneşti ,consider că puţini psihopedagogi au har pentru a fi cu adevărat folositori şcolii,profesorilor,părinţilor.Majoritatea nu reuşesc să genereze un parteneriat real cu diriginţii şi conducerea şcolii pentru a face activitatea lor eficientă şi cu rezultate vizibile.Ca şi preoţii ,harul îi evidenţiază din mulţime…Poate că evaluarea lor de către CJRAE şi nu de către şcoală a fost,doar pentru unii, un obstacol în implicarea totală în viaţa şcolii şi a antrenat formalismul în multe activităţi,rapoarte şi „concluzii”.
    Personal,m-am bucurat mult când a apărut acest post în şcoli.Am avut multe aşteptări,dar realitatea este doar la nivelul de satisfăcător pentru multe şcoli.Păcat! Ca şi preoţii,psihopedagogii sunt printre aleşii care ne arată calea,care ne ajută să ne cunoaştem mai bine şi,de ce nu,să ne scoată la lumină.Este o meserie minunată,dar şi foarte grea când vrei să faci performanţă şi să ai satisfacţia muncii.
    Poate Florin este printre cei alesi…Îi doresc succes !

  2. Ma bucur ca Florin a avut o reactie.

Comentează sau lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s