Galerie

Comunicat de presa: Masa rotunda- Rolul mijloacelor media în integrarea și acceptarea socială a adolescenților ”speciali”.


 

191120121549

            ȘCOALA GIMNAZIALĂ SPECIALĂ

          ”CONSTANTIN PĂUNESCU”

  IAȘI, BULEVARDUL C.A. ROSETTI NR.  11-15

                       Tel/Fax 0232/277269

Email: scoala_speciala_iasi@yahoo.com

10.03.2013

COMUNICAT DE PRESĂ

Începând cu anul școlar 2012-2013, Școala Gimnazială Specială ”Constantin Păunescu”  Iași a devenit membră a Academiei Școlilor Central Europene (Academy of Central European Schools), cu proiectul ”Media voices 4 special teens/voci media pentru adolescenți speciali”.

În cest context, în perioada 11-15 martie 2013 are loc vizita de proiect a delegației instituției partenere, Școala pentru deficienți de auz ”Stefan Decanski” , Belgrad, Serbia.

Cu această ocazie, miercuri, 13 martie 2013, ora 15.00, organizăm masa rotundă: ”Rolul mijloacelor media în integrarea și acceptarea socială a adolescenților ”speciali”. 

Activitatea va avea loc în sala de festivități a școlii noastre, tronsonul 5 etajul 1.

 

Proiectul a fost declarat câștigător în urma competiției de granturi 2012, care a avut tema: „Reality Check – How we perceive and construct the world through media” (”Verificarea realității- Cum percepem si construim lumea prin media”).

Prin proiectul nostru, dorim să asigurăm vizibilitatea adolescenților ”speciali” care, pe lângă preocupările, dorințele și grijile oricărui adolescent, mai au de înfruntat și alte provocări de viață.

***

Academia Școlilor Central Europene (Academy of Central European Schools, www.aces.iz.or.at ) este o inițiativă a Fundației ERSTE, coordonată de Interkulturelles Zentrum în colaborare cu VČELÍ DOM și susținută la nivel național de către Comisia Națională Română pentru UNESCO  din cadrul Ministerului  Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului.

Vă așteptăm cu drag să fiți alături de noi la acest eveniment special!

Reclame

Comentează sau lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s